•   0031629565271
  •   majelle@upperplayground.nl

Freelance projecten & Resumé

(Image: part of Salvador Dali – spraypaint and stencil)

UPPER PLAYGROUND PROJECTEN:

December 2018 – heden:
Freelance projecten sinds december 2018 in mijn eigen bedrijf Upper Playground.nl. Freelance marketing, publiciteit & events, en auteursmanagement.

Oktober 2020 – Februari 2021:
Freelance marketing, publiciteit & lanceringsevent voor Groeiboek voor opvoeders van Lili Genee Pirayesh

Mei 2020 – November 2020:
Freelance marketing, publiciteit & events voor twee kookboeken van Becht – Gottmer UitgeversCharlie’s Kitchen van bekend foodblogger Charlotte de Jong en Hem versus Haar van wereld- & olympisch hockeykampioen Ellen Hoog en Kelvin de Lang.

April 2020 – September 2020:
Freelance publiciteit & events voor twaalf projecten & boeken voor A.W. Bruna Uitgevers

Juli 2019 – Januari 2020:
Freelance marketing & publiciteit voor negen projecten & boeken voor A.W. Bruna Uitgevers

Oktober 2019 – November 2019:
Freelance publiciteit voor kookboeken-heldin Claudia Roden, het begeleiden van haar bezoek aan Nederland, en de relaunch van vier van haar beroemde kookboeken – in opdracht van Fontaine Uitgevers / Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Juli 2019 – Oktober 2019:
Freelance publiciteit voor het boek OEI IK GROEI! Hét zwangerschapshandboek (The Wonder Weeks) van Xaviera Plas-Plooij – in opdracht van Fontaine Uitgevers / Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Voor een uitgebreidere beschrijving van al mijn recente freelance projecten klik hier…


RESUMÉ MAJELLE WAMS:


Freelance @ UpperPlayground.nl

December 2018 – heden
Freelance projecten sinds december 2018 in mijn eigen bedrijf Upper Playground.nl. Freelance marketing, publiciteit & events, en auteursmanagement.
Voor alle recente freelance projecten klik hier…


Fontaine Uitgevers / Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam

Sept-2017 – Dec-2018:
Hoofd marketing & publiciteit van Fontaine Publishers
Verantwoordelijk voor de marketing, publiciteit, events en online voor alle boeken en auteurs van Fontaine Uitgevers. Het fonds van Fontaine bestaat uit upmarket boeken op gebied van koken, voeding & gezondheid, lifestyle, populaire wetenschap en geïllustreerde kinderboeken. Lees verder...


Overamstel Uitgevers

Juli-2014 – Juli-2017:
Uitgever bij Overamstel Uitgevers
Uitgever herexploitatie voor alle imprints van Overamstel: The House of Books, Lebowski Publishers, Hollands Diep, Moon jeugdfonds, Voetbal Inside en Carrera Culinair. Lees verder...


Uitgeverij Luitingh-Sijthoff / VBK Uitgevers

Juli-2011 – Juni-2014:
Marketing Manager Luitingh-Sijthoff
Manager van het marketing-, publiciteits- en social media-team van Luitingh Sijthoff Uitgevers (LS). Verantwoordelijk voor de marketingplannen en de marketingstrategie van alle titels, auteurs en grote merken… Lees verder..

Jan-2005 – Juni-2011:
Uitgever en Marketing/Sales Manager van Poema Pocket, een imprint van Luitingh-Sijthoff / VBK Uitgevers. Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle uitgeefplannen, de marketing, publiciteit en (special) sales voor de massmarket imprint Poema Pocket. Lees verder..

Juni-2000 – Dec-2004:

Account Manager van Pandora, Poema Pocket en Olympus, de mass-market imprints van Luitingh-Sijthoff, Amstel Uitgevers en Uitgeverij Contact. Verantwoordelijk voor sales management & strategie, account management en retail-marketing.


Regus Business Centers

Jan-1997 – Feb-2000:
Business Center Manager
Manager van Regus Business Center in Amsterdam Zuid-Oost en in Amsterdam Schiphol Airport. Verantwoordelijk voor een team van 4 man, voor de customer service, de salestargets en de winstgevendheid van het Business Center.


Prometheus / Bert Bakker Uitgevers

Sept-1996 – Jan-1997:
Assistent marketing en publiciteit
Marketing en publiciteit voor Uitgeverij Prometheus / Bert Bakker