Fontaine Uitgevers / Nieuw Amsterdam

(Image: part of Serious Man – spraypaint and stencil)

Dec-2017 – Dec-2018:
Hoofd Marketing & Publiciteit voor Fontaine Publishers
Verantwoordelijk voor de marketing, publiciteit, events en online voor alle boeken en auteurs van Fontaine Uitgevers. Het fonds van Fontaine bestaat uit upmarket boeken op gebied van koken, voeding & gezondheid, lifestyle, populaire wetenschap en geïllustreerde kinderboeken.

Alle marketing, branding, (online) publiciteit en events voor culinaire auteurs (en chefs) als Yotam Ottolenghi, Nigel Slater, Claudia Roden, Yvette van Boven, Pascal Jalhay en Giorgio Locatelli. En voor lifestyle, health en populair wetenschappelijke auteurs en brands als Oei, ik groei!, Harold Hamersma, Govert Schilling, André Kuipers en William Rutten.


Sept-2017 – Dec-2017:
Freelance marketing & publiciteits-coördinator voor Fontaine Uitgevers
Verantwoordelijk voor de marketing, publiciteit & events voor:
Yotam Ottolenghi en zijn nieuwe kookboek SWEET (nov-17). O.a. het organiseren van zijn auteursbezoek aan Nederland. Interviews met alle grote kranten, tijdschriften en blogs, en te gast bij TV shows & interviews voor College Tour, Koffietijd, Tijd voor Max en RTL Boulevard, een pers-lunch voor 100 journalisten en bloggers en een betaald ‘dinner with Yotam’ voor 120 fans samen met Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in Amsterdam.
Yvette van Boven en haar twee nieuwe kookboeken: HOME MADE en HOME MADE XMAS (nov-17). Alle marketing & publiciteit. O.a. een booklaunch voor pers & relaties, interviews en artikelen in alle grote kranten, bladen en blogs, en verschillende optredens op TV en radio.
Fotograaf William Rutten en zijn boek PICSTORY. Alle marketing & publiciteit. O.a. een event bij HardRock Café Amsterdam met heel veel celebs en pers, te gast bij verschillende TV- and radioshows, en artikelen en interviews in bladen & kranten.
André Kuipers: alle marketing rondom zijn boek & het organiseren van een groot kinder-event en tekenwedstrijd voor scholen voor zijn boek ANDRÉ HET ASTRONAUTJE – Terug naar de aarde.