•   0031629565271
  •   majelle@upperplayground.nl

About me

MAJELLE WAMS

Na 20 jaar te hebben gewerkt voor verschillende uitgeverijen als marketing & publiciteitsmanager en uitgever, besloot ik het erop te wagen en voor mijzelf te beginnen. In december 2018 richtte ik mijn bedrijf UPPER PLAYGROUND op voor freelance projecten op gebied van marketing, publiciteit en events, en om meer tijd te hebben voor mijn werk als kunstenaar.


UPPER PLAYGROUND

THE ART OF PLAY & THE FREEDOM TO CREATE WITH LIKE-MINDED PEOPLE

THE ART OF PLAY & THE FREEDOM TO CREATE WITH LIKE-MINDED PEOPLE

THE ART OF PLAY & THE FREEDOM TO CREATE WITH LIKE-MINDED PEOPLE


MIJN WERK ALS KUNSTENAAR

Ik heb jarenlang bijna niet geschilderd, getekend of geschreven. Letterlijk een dag na het einde van een relatie van 15 jaar pakte ik mijn kwast, potlood en pen weer op. Ik ging door een zeer heftige tijd waarin mijn hele leven en perspectief volledig veranderde. Tekenen, schilderen en schrijven gaven mij verschillende manieren om mijn emoties te uiten en om met alle veranderingen om te gaan. Mijn creativiteit explodeerde. Ik teken, ontwerp, schilder, spraypaint en schrijf nu bijna dagelijks.


Voor meer informatie over mij als kunstenaar en voor een overzicht van mijn tekeningen, schilderwerken en spraypaintings, zie:FREELANCE MARKETING, PUBLICITEIT EN EVENTS

Na ongeveer 20 jaar gewerkt te hebben voor verschillende uitgeverijen als marketing & publiciteitsmanager, (special) salesmanager en uitgever, besloot ik in december 2018 om mijn eigen bedrijf UPPER PLAYGROUND te op te richten voor freelance projecten op het gebied van marketing, publiciteit en events.

Wat bied ik? Heel veel ervaring en focus op het gebied van (strategische) marketing, branding, publiciteit en het organiseren van events.

Zie hier een overzicht van mijn recente projecten en mijn complete curriculum vitae:AUTEURSMANAGEMENT

Als auteur wil je schoonheid creëren. Verhalen die mensen raken, die ervoor zorgen dat ze anders gaan denken, die de wereld veranderen. Je wilt je ideeën overbrengen.

Ik kan je helpen om een stap terug te zetten en naar je creatie te kijken en te denken: ‘Wat is het? Wat wil ik overbrengen? Wie wil ik bereiken en hoe bereik ik hen?’ Jij bent je eigen merk. Ik help je om die noodzakelijke stap terug te zetten en om samen te kijken hoe je creatie, je manuscript, je boek aansluit bij de andere dingen die je in je (professionele) leven doet.

Ik help je om je boek de wereld in te brengen. Door middel van artikelen en interviews in de media, het organiseren van events voor pers en lezers, en opgepikt te worden door de grote boekhandels, websites, blogs en influencers.

Voor meer informatie over mijn recente projecten en voor mijn complete curriculum vitae, zie:CONTACT ME

Majelle Wams
majelle@upperplayground.nl
+31-(0)6-29565271

UPPER PLAYGROUND
KvK Amsterdam: nr. 69595917
BTW nr. from 01-01-2020: NL001955940876